Festudlejning til begivenheder og events. Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, konfirmation, havefest, jubilæum, reception eller et event og søger efter omgivelser til festen, kan du leje alt til arrangementet hos os. Vi udlejer telte, service og alt til festen i Næstved, Skælskør, Sorø og på Sydsjælland

I vores webshop har du fuld fleksibilitet til at sammensætte din egen personlige festpakke til begivenheder og events. Vi kan hjælpe dig hvis du skal holde en mindre havefest, et stort bryllup eller et firma arrangement med mange gæster.

Se vores vejledninger som hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige festpakke til store begiveheder, events eller dit firma arrangement.

Fest pakker til Bryllup, Konfirmation, Fødselsdage, Barnedåb, Studenterfest, Jubilæum, Firmafester, Reception eller et Event.

Vi har hjulpet mange kunder med at finde de rette omgivelser til deres Bryllup, Konfirmation, Fødselsdage, Barnedåb, Studenterfest, Jubilæum, Firmafester eller et Event.

Her er det Kongebryg vores lokale bryghus i Næstved som skal afholde et event.

Når vi modtager dine ønsker gennemgår vi den sammen med dig så vi få sammensat den helt rigtige festpakke til dit arrangement. Det gælder service, borde, stole, telte og alle vores andre produkter. Det sikre også at vores måske senere leverance bliver uden fejl og af høj kvalitet hver gang.

Kontakt os gerne for hjælp og vejledning med at opfylde dine ønsker til et smukt og vellykket festarrangement.