Festudlejning til både private og virksomheder. Udlejning af stole, borde, service, fadølsanlæg, lyd og lys i Næstved og på Sydsjælland.

Festivo Festudlejning i Næstved udlejer alt til din fest i Sydsjælland

Festivo er en udlejningsvirksomhed som udlejer telte, service og meget andet til fester og arrangementer for både private og virksomheder i Næstved og på Sydsjælland.

Som oftest er det nogle af livets store begivenheden man fejer når man holder fest. Hos Festivo ved vi hvor vigtigt det er at skabe en god kontakt så arrangøren af festen med ro i sindet kan koncentrere sig om de små detaljer der gør hele forskellen.

Vi er beliggende få kilometer fra Næstved hvor vi i 2023 flyttede ind med faciliteter inden for festudlejning.

Du kan nemt finde og bestille dine ønsker i vores webshop. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

webshop
Skal du holde en mindre havefest, et stort bryllup eller et firmaarrangement med mange gæster kan Festivo hjælpe dig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alt du bestiller bliver nøje gennemgået inden udlejning så vi kan garantere en høj standard hver gang. Det gælder service, borde, stole eller telte og vores andre produkter. Vi tilbyder udlejning af telte både med og uden gulve. Vores festtelte er af højeste kvalitet og fås i flere forskellige setups. Vi har sammensat et udvalg af færdig planlagte festpakker i forskellige prisklasser inklusiv en pakkerabat. Sammen skal vi nok sørge for en dejlig fest.

Festudlejning med alt til din fest

Skal du holde en mindre havefest, et stort bryllup eller et firmaarrangement med mange gæster kan Festivo hjælpe dig.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alt du bestiller bliver nøje gennemgået inden udlejning så vi kan garantere en høj standard hver gang. Det gælder service, borde, stole eller telte og vores andre produkter.

Vi tilbyder udlejning af telte både med og uden gulve. Vores festtelte er af højeste kvalitet og fås i flere forskellige setups. Vi har sammensat et udvalg af færdig planlagte festpakker i forskellige prisklasser inklusiv en pakkerabat. Sammen skal vi nok sørge for en dejlig fest.

Hos os er der altid opstiling og nedtagning af festtelte med i prisen. Vi levere ugen op til festen efter aftale med dig så der er god tid til at dekorere teltet og dække bordene.

Alt service er nyopvasket inden du modtager det. Når din fest er ovre skal du bare skylle servicen af. Opvasken er inkluderet i lejeprisen.

Festivo er specialister inden for udlejning af festtelte og festudstyr til enhver fest. Vores kunder har bl.a. brugt os i forbindelse med Bryllup,konfirmation, runde fødselsdage, barnedåb, studenterfest, jubilæum, firmafester og events.

handelsbetingelser

Vi er klar til at hjælpe dig

Få en uforpligtende snak omkring dit kommende arrangement.

+45 60 67 02 56 Info@festivo.dk