Lej telt til fest i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Vi har stor erfaring i udlejning af festtelt med eller uden gulv

Lej telt til fest af højeste mulige kvalitet i Næstved, Skælskør, Sorø eller på Sydsjælland. Vi leverer et smukt og holdbart telt som står rigtig godt fast. Benyt Festivo´s teltudlejning som er inklusiv leverance, opsætning, nedtagning og afhentning efter brug.

Vores festtelte egner sig til alle årstider – også i efterårs- og vintermånederne. Vi anbefaler at leje teltgulv og vores varmeovne til gas eller infrarød varme, så i kan holde varmen i festteltet ved køligt vejr.

Skal i bruge borde og stole, glas og vandkander, porcelæn og tallerkner, bestik og service, fade og skåle samt duge og dekoration kan vi levere dette som del af en udlejningen.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Din bestillinger bliver nøje gennemgået inden udlejning så vi kan garantere en høj standard hver gang. Se gerne vores kundeanmeldelser på Trustpilot.

Lej telt til fest med eller uden gulv. Brug Festivo ved Næstved på Sydsjælland til udlejning af telt til alle dine fester

Et festtelt ter den perfekte mulighed for at få god stemning og mange muligheder og aktiviteter ind i din fest. Med vores udlejning af telt til fest ved Næstved kan du selv vælge størrelsen og antal på festtelte, der skal danne ramme om en hyggelig og mindeværdig fest.

Lej telt til fest og vi er sikre på at vores flotte festtelte i høj kvalitet vil leve op til dine forventninger. De vil give dig en skøn fest til et bryllup, en fødselsdag, en firmafest, en event eller en anden sammenkomst.

Levering beregnes efter distance fra vores adresse i Næstved. Husk at læse vores handelsbetingelser omkring opsætning samt leveringspriser.

Vi håber du benytter vores teltudlejning og glæder os til at hjælpe dig når vi modtager din forespørgsel om et tilbud på udlejning af telte..

Hvordan beregner du størrelsen og antallet af telte du skal vælge som udlejning af telt?

Regn med 1 kvm telt pr. person siddende ved firkantet borde og 1,5 kvm telt pr. person ved runde borde. Skal der være plads til bar og dansegulv, medregner du ca. 0,3 kvm ekstra plads pr person.

Kontakt os gerne for rådgivning af teltstørrelsen som passer bedst til dit arrangement.

Alle vores festtelte er certificeret

Normalt er der lovkrav om at der foreligger en byggetilladelse for alle opsatte telte over 50 kvm. Da alle vores telte er certificerede, skal du ikke søge om byggetilladelse.

Festtelte og gulve

Festtelt 6×6 meter (36 kvm)

2.700,00 kr.

Festtelte og gulve

Festtelt 6×9 meter (54 kvm)

3.700,00 kr.

Festtelte og gulve

Festtelt 6×12 meter (72 kvm)

4.800,00 kr.

Festtelte og gulve

Spørg for større telt

0,00 kr.
25,00 kr.
38,00 kr.
32,00 kr.
45,00 kr.