Festtelt 6×6 meter (36 kvm)

2.700,00 kr.

Lej festtelt 25 til 30 personer. Vi har teltet på 6×6 meter til din fest i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Lejen af festteltet er inklusiv opsætning og nedtagning. Du kan vælge at leje festtelt med eller uden teltgulv.

Lej festtelt til 25 til 30 personer hos os og få god service og høj kvalitet. Vi finder de perfekte rammer for dit arrangement i samarbejde med dig både for mindre opgaver og store opgaver. Skal du holde konfirmation, bryllup, firmafest, fødselsdag eller et event er vi en sikker og tryg partner til at danne de rette fysiske rammer.

Brug din lokale festudlejer af telte i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Desto tættere på din festadresse din teltudlejer er, desto hurtigere dukker vi op hvis omstændighederne betyder at vi skal lave flere besøg. Vi forlader aldrig en opgave før den er 100% færdig og begge parter er tilfredse med resultatet. Brug os til kvalitetsløsninger til tiden da vi altid overholder alle aftaler og deadlines.

Vi anbefaler teltgulv til fester der afholdes om efteråret, vinteren og sent aften eller nat. Festteltet fysiske størrelse: HØJDE: 2,20 meter, LÆNGDE: 6 meter, DYBDE: 6 meter. AREAL: 36 kvm.