Spørg for større telt

0,00 kr.

Udlejning af festtelt over 65 personer. Vi har flere muligheder for udlejning af festtelte til over 65 personer til din fest i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Lejen af festteltet er inklusiv opsætning og nedtagning. Mulighed for udlejning af festtelt med eller uden teltgulv

Vælg udlejning af festtelt til over 65 personer hos os, da du vil få professionel service og høj kvalitet. Din lokale festudlejer af telte i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland Festivo tilbyder udlejning af telte til dit arrangementpå. Vi betragter først endelig leverance når opgaven er 100% færdig og begge parter er tilfredse. Vi overholder altid alle aftaler og deadlines så brug os til kvalitetsløsninger til tiden.

De perfekte rammer for dit arrangement finder vi i samarbejde med dig. Ingen opgave er hverken for lille og eller for stor. Skal du holde konfirmation, bryllup, firmafest, fødselsdag eller et event er vi den sikre og trykke lokale partner til at danne de fysiske rammer du ønsker din fest skal have.

Kontakt os om pris med forespørgsel eller ring til os. Vi har flere muligheder for festtelte til over 65 personer.