Teltudlejning til firmafest i Næstved, Skælskør, Sorø og på Sydsjælland. Behøver i ekstra plads kan i leje et flot festtelt og sammensætte jeres egen festpakke til firmafesten. Tilføj også de festudlejning produkter som i behøver til jeres firmafest

Lej festtelt hos os og sammensæt din egen festpakke til firmafesten så den bliver en succes. Brug vores teltudlejning og festudlejning til jeres firmafest i Næstved, Skælskør, Sorø og på Sydsjælland. Vi hjælper gerne med til at finde det rette telt for jer og give ideer til hvike festudejningsprodukter der passer bedst til jeres behov.

Vejledning til at sammensætte den helt rigtige festpakke til firmafester. Start med at finde det festtelt som passer bedst til jeres behov og sammensæt derefter jeres egen temapakke for firmafesten

1. Vælg teltstørrelse og kvalitetsniveau

Hvis i har behov for plads til firmafesten kan vælge at leje et telt som del af en af vores festpakker eller som en ren teltudlejning.

Vælg den festpakke der passer bedst mht indhold og antal personer, der deltager i firmafesten. Du kan vælge en festpakke til henholdsvis 30, 40 og 50 personer i 3 kvalitetsniveauer: 

  • Comfort festpakken indeholder telt, firkantet borde, klapstole og service 
  • Luksus festpakken indeholder telt, firkantet borde, behagelige banquet stole, service, teltgulv, varme i teltet, vandkander og termokande
  • Premium festpakken indeholder det samme som Luksus festspakken samt lyskæder og festhøjtaler soundbox.
Fest Teltudlejning Temapakker til Firmafest
Udlejning festpakker teltudlejning

Med en teltudlejning har i mulighed for at vælge teltstørrelse med plads til 25 personer og opefter. Vores festtelte til udlejning egner sig til alle årstider selv i efterårs- og vintermånederne. Vi anbefaler at leje teltgulv og vores varmeovne til gas eller infrarød varme, så i kan holde varmen i festteltet ved køligt vejr. I får leverance, opsætning, nedtagning og afhentning med i prisen i begge udlejninger.

Er det nøjagtige deltager antal flere eller færre så vælg den festpakke tættest på og skriv det rigtige antal ved bestilling af tilbud. Skriv også hvis der ønskes runde borde.

2. Tilvælg vores festudlejningsprodukter hvis i behøver borde, stole, service, varme, glas, bestik etc.

I har mulighed for at tilvælge andet af vores festudlejning:

Vælger i kulørte glas eller stentøj udskifter vi servicen i tetludlejning pakken til de ønskede i vores tilbud

Har i valgt en teltudlejning kan i finde alt det festudlejning i behøver til en skøn fest i vores shop

3. Tilvælg fadølsanlæg, ølglas og fest tilbehør

Tænker i på at lave et bar miljø til festen eller servere øl til maden kan i

Andet fest tilbehør

4. Bestil tilbud

Bestil tilbud på firmafest temapakke

Du er meget velkommen til at kontakte os for hjælp og vejledning.