Festtelt 6×12 meter (72 kvm)

4.800,00 kr.

Lej festtelt 55 til 65 personer. Brug vores telt på 6×12 meter til din fest i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Lej festtelt med eller uden teltgulv

Lej festtelt til 55 til 65 personer med god service og høj kvalitet. Sammen finder vi de perfekte rammer for dit arrangement på både mindre opgaver og store opgaver. Skal du holde konfirmation, bryllup, firmafest, fødselsdag eller et event er vi den sikre og trykke partner til at danne de rette fysiske rammer.

Brug Festivo – din lokale festudlejer af telte i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Vi har lager tæt på dig og kan derfor hurtig tilrette vores leverance hvis omstændighederne for festen ændre sig plutselig. Vi gør altid en opgave 100% færdig hvor begge parter er tilfredse med resultatet. Brug os til kvalitetsløsninger vi altid overholder alle aftaler og deadlines.

Vi anbefaler teltgulv til fester der afholdes om efteråret, vinteren og sent aften eller om natten. Festteltet fysiske størrelse: HØJDE: 2,20 meter, LÆNGDE: 12 meter, DYBDE: 6 meter. AREAL: 72 kvm.