Festtelt 6×9 meter (54 kvm)

3.700,00 kr.

Leje af festtelt med opsætning 35 til 40 personer. Vi har teltet på 6×9 meter til festen i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Lej festtelt inklusiv leverance, opsætning og nedtagning. Mulighed for udlejning af festtelt med eller uden teltgulv

Lej festtelt til 35 til 40 personer hos os med høj service og kvalitet. Vi finder sammen de perfekte rammer til dit arrangement for både mindre og store opgaver. Brug os som en sikker og tryg Skal du holde konfirmation, bryllup, firmafest, fødselsdag eller et event er vi en sikker og tryk partner til at danne de rette fysiske rammer.

Brug din lokale festudlejer af telte i Næstved, Skælskør, Sorø og Sydsjælland. Med lageradresse tæt på din festadresse kan vi hurtigt agere hvis omstændighederne betyder at vi skal lave flere besøg. En opgave er først 100% færdig når vi begge er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines og levere kvalitetsløsninger til tiden.

Vi anbefaler teltgulv til fester der afholdes om efteråret, vinteren og sent aften eller nat. Festteltet fysiske størrelse: HØJDE: 2,20 meter, LÆNGDE: 9 meter, DYBDE: 6 meter. AREAL: 54 kvm.